LG nagovestio nove funkcije prepoznavanja pokreta

LG je objavio tizer u kojem nagoveštava nove funkcije prepoznavanja pokreta. Trebalo bi da budu predstavljene na MWC (Mobile World Congress) u Barseloni krajem februara. Na kongresu se očekuje obilje novih trendova, među kojima su i savitljivi ekrani. LG se nada da će nas impresionirati novim funkcijama prepoznavanja pokreta.

Kompanija LG kaže da će njene beskontaktne kontrole biti prilično otkrovenje, iako su neki brendovi već uključili te funkcije u nekoliko generacija telefona. „Da li ste spremni da vas zapanji LG Premiere na MWC 2019?“. To je pitanje koje LG postavlja u opisu videa. Osnovna poruka ovog kratkog videa je „Goodbye Touch“, kao i datum predstavljanja LG na MWC – nedelja, 24. februar.

Ako je to zaista funkcija koja znači ‘doviđenja dodiru’, pokreti ruku mogli bi biti u stanju da pokriju svu svakodnevnu funkcionalnost telefona. Takav sistem bi bio koristan u vremenskim uslovima gde morate nositi rukavice ili imate prljave ruke.

LG ima istoriju korišćenja prepoznavanja pokreta, ali u ograničenom kapacitetu. Postojale su funkcije kao što je podizanje telefona na uho da biste odgovorili na poziv ili pokreti koji pokreću fotoaparat.

Pogledajte ponudu svih telefona na našem sajtu klikom na link